Ko sam ja?

Miljana Marković

Već danima se mučim sa ovim odeljkom gde na papir treba da stavim ko sam to ja. Da, mogla bih da kažem kako sam bivši profesionalni plivač, bivša medicinska sestra, trenutni student Dizajna interaktivnih medija, pesnik, fotograf, video editor, putopisac i kontent kreator.

Međutim, devojčica u meni buni se i vrišti i na samu pomisao da sebe stavim u neki od ovih kalupa i tu se zaustavim. Iz tog razloga, pretpostavljam da je prikladnije reći kako smo mi jedno, ta devojčica i ja. Ona je ja, ja sam ona, a nas zajedno ne drži mesto, neprekidno čujemo zov divljine, onog neistraženog. Mi smo željne učenja, zbog toga smo se davno odrekle sigurne karijere sa dobrom zaradom koja je pokušala da nas razdvoji i tom prilikom zarekle smo se da nikada više nećemo raditi nešto jer su nam drugi rekli da to tako treba i da drugačije ne može.

Devojčica u meni i ja zajedno stvaramo sopstvene puteve, gledamo strahu u oči, grlimo izazove i otvorenih srca radujemo se svima onima koji žele da svoje putovanje kroz priču zvanu život, podele sa nama.

Jesi li ti jedan od njih?

M.Miljana

A ko si ti?

Osećaj se slobodno da mi postaviš bilo koje pitanje, pošalješ predlog ili jednostavno podeliš svoju priču.

 

Bila bih više nego radosna da je čujem!

Saznaj prvi o novim avanturama 🙂

No spam, just healthy inspiration!